Plněný bramborák s kuřecím masem

Suroviny

kuřecí řízky
2-3 ks
vejce
1 ks
solamyl
1 špetka
cibule
1 ks
menší pórek
1 ks
sójová omáčka
dle chuti
víno (červené nebo bílé)
1 dcl
červená paprika
1 ks

Postup přípravy:

Bramborák popisovat nebudu, i když já do něj například přidávám trochu strouhanky, aby byl zlatavější a křupavější. Nudličky masa osolím a namočím do těstíčka z vejce a škrobu, nechám odležet, zatím si nakrájím zeleninu na nudličky. Maso pak osmažím dozlatova, vyndám a na pánev hodím zeleninu, orestuji, vrátím maso, přidám sójovou omáčku a víno, nechám odpařit, hotové pak dám na usmažený bramborák.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 16x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.2.2018 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist