Plněné hovězí maso

Suroviny

hovězí maso na roládu
60 dkg
masový vývar
hladká mouka
2 dkg
rajčatový protlak
1 PL
sůl, pepř
olej
žampiony
10 dkg
mrkev
5 dkg
zelený hrášek
5 dkg
cibule
1 ks
olej do nádivky
2 PL

Postup přípravy:

Nádivka: 10 dkg žampionů , 5 dkg mrkve, 5 dkg zeleného hrášku, 1 cibule, 2 lžíce oleje, sůl

Nádivka: na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené žampiony, očištěnou a na kostičky nakrájenou mrkev, hrášek a udusíme do měkka. Nakonec osolíme a necháme vychladnout.
Z masa vytvoříme rozkrojením větší plát. Naklepeme jej, osolíme, opepříme a natřeme nádivkou, stočíme, převážeme silnou nití a opečeme v rozehřátém oleji ze všech stran. Potom podlijeme masovým vývarem a upečeme. Pečeme nejdříve přiklopené, ke konci pečení odkryjeme. Během pečení podléváme vlastní šťávou a nakonec šťávu zahustíme moukou a ochutím rajčatovým protlakem.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.1.2015 12:52| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist