Plněná vejce s tuňákovým krémem

img_9182-1100x618.jpg Zdroj: Franz Josef Kaiser

Suroviny

balení tuňáka ve vlastní šťávě
1 ks
čerstvého smetanového sýra
80 g
dijonské hořčice
1 lžíce
citronové šťávy
1 lžíce
Hrst černých oliv bez pecky
Řeřicha nebo jiná oblíbená bylinka
podle chuti
Sůl a pepř
podle chuti

Postup přípravy:

  1. Vejce rozřízněte napůl.
  2. Žloutky vyjměte a vložte do misky. Přidejte tuňáka, sýr, hořčici, citronovou šťávu, špetku soli a pepře a vidličkou rozmíchejte do konzistence krému.
  3. Krémem naplňte zdobící sáček a do každého důlku v uvařeném bílku nastříkejte trochu krému.
  4. Ozdobte černými olivami nakrájenými na plátky a čerstvými bylinkami.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.4.2025 11:14| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist