Pikantní mexický guláš se smetanou

pikantni-mexicky-gulas-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

Suroviny

vykostěné kuřecí maso
500 g
olivový olej
3-3 PL
cibule
2 ks
česnek
4 stroužky
oloupané rajče
1 plechovka
malý rajský protlak
1 plechovka
naložená paprička jalapenos
2-3 ks
zelená petrželka
1 svazeček
zakysaná smetana
4 PL
sýr feta
100 g
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Na oleji lehce opečte na kousky nakrájené maso, drobně nakrájenou cibuli a nasekaný česnek. Zalijte konzervou rajčat, přidejte protlak, nakrájené papričky, osolte, opepřete a zvolna duste asi 20 minut (až je maso měkké). Pak vmíchejte petrželku. Rozdělte na talíře, přelijte zakysanou smetanou a posypte rozdrobeným sýrem. Podávejte s tortillami nebo jinou vhodnou přílohou.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

1.8  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
1.11.2021 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist