Pikantní broskvové čatní s chilli papričkami

Suroviny

broskví
1 kg
krystalového cukru
600 g
octa 8%
200 ml
soli
1/2 ČL
chilli papričky
2 ks
větší cibule
1 ks
šťáva z citronů
1/2 ks

Postup přípravy:

Spařené broskve oloupeme, vypeckujeme a nakrájíme na kousky. Dáme do kastrolu, zakapeme citrónovou šťávou, přidáme oloupanou, na drobno nakrájenou cibuli, očištěné, na jemno nasekané chilli papričky, sůl, ocet a cukr. Uvedeme do varu a pomalu, za stálého míchání vaříme do zhoustnutí. Rozdělíme do malých skleniček, zavíčkujeme a sterilujeme 15 minut při 90 °C.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
1.6.2014 7:55| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist