Pečený pstruh

Suroviny

pstruh
1 ks
hladká mouka
3 PL
máslo
100 g
citron
1/2 ks
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Pstruha osolíme, lehce obalíme v mouce a pečeme na másle po každé straně asi 15 minut. Vybereme jej na zahřátou mísu, do šťávy přidáme kousek čerstvého másla, sekanou petrželku, zakápneme citrónem.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.12.2014 10:09| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist