Pečený králík s zeleninovou nádivkou

Suroviny

celý králik
1 ks
hořčice, sůl
dle potřeby
grilovací koření
dle potřeby
cibule, rajčata, čerstvá paprika
dle potřeby
celerová nať
ble potřeby
špek
1 ks

Postup přípravy:

Omytého králika prošpikujeme, lehce osolíme, posypeme grilovacím kořením (může být i ostřejší chuti). Dutinu králika vymažeme hořčicí a vyplníme zeleninou tak, aby bylo bříško plné. Pak ho zašijeme a necháme do druhého dne odležet. Pak upečeme v troubě.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.4.2013 4:53| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist