Pečený králík na medu

Suroviny

králík
1 ks
med
dle potřeby
sůl, celý pepř
dle chuti
bobkový list, nové koření
dle chuti
citrón
dle chuti

Postup přípravy:

Králíka naporcujeme, osolíme, okořeníme, potřeme medem, lehce zakápneme citrónem a naložíme na dva dny. Pak pečeme nejlépe na domácím sádle.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 17x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.3.2018 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist