Patizonová polévka a lá květáková

Postup přípravy:

Patizon pokud je čerstvý můžeme ponechat i se slupkou, je měkkoučká, pokud už je starší, raději oloupeme a zbavíme jádřinců. Nakrájíme na kostičky. Orestujeme si cibulku a přidáme půl nakrájených patizonů, osolíme, opepříme a uvaříme.

Druhou polovinu patizonu umixujeme s mlékem a přidáme do polévky. Ozdobíme zelenou petrželkou nebo pažitkou a můžeme jako přílohu orestovat chléb nebo housku. Nebo kdo má rád, může přidat na kostičky nakrájený sýr.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist