Pařížské kostky s čokoládovou polevou

Suroviny

polohrubé mouky
440 ml
cukru moučka
200 ml
oleje
110 ml
vlažného mléka
220 ml
kakaa
3 PL
prášek do pečiva
1 ks
vejce
3 ks
smetany ke šlehání (33%)
2 ks
čokoládky ledové kaštany
2 ks

Postup přípravy:

Krém:

2 smetany ke šlehání /33%/
2 ks čokoládky ledové kaštany

Nejprve si den dopředu uděláme krém. Svaříme smetany (opravdu musí vařit) s nalámanými ledovými kaštany. Po vychladnutí dáme do lednice ztuhnout do druhého dne. Druhý den uděláme těsto – ušleháme vejce s cukrem, poté přidáme ostatní suroviny. Dáme péct do trouby na 160 stupňů, dokud není těsto syrové. Jakmile buchta zchladne, vyšleháme do tuha krém na nejvyšším stupni a natřeme na buchtu. Povrch lze posypat nastrouhanými ořechy nebo čokoládou Margot.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.6.2014 7:46| autor: martule82

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist