Pangasius v bylinkovém obalu

Suroviny

ryba pangasius
2 plátky
hladká mouka
dle potřeby
olivový olej
dle potřeby
sušené bylinky - oregano, bazalka
dle chuti
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Filety nasolíme z obou stran a obalíme ve smíchané mouce s bylinkami. Poté osmažíme. Podáváme s opečenými brambory, nebo bramborovou kaší či jinou bramborovou variantou.

Hodnocení

2  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.3.2011 7:38| autor: kyticinecka

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist