Ostrá pomazánka s česnekem

Suroviny

másla
50 g
vepřového masa v konzervě
400 g
česneku
3 stroužky
feferonky
2 ks
cibule
50 g
sůl, pepř

Postup přípravy:

Změklé máslo utřeme s vepřovým masem z konzervy a utřeným česnekem. Přidáme jemně krájené feferonky a cibuli, opepříme a vše dobře promícháme.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist