Nudle s liškami a ořechy

Suroviny

lišek
400 g
oleje
2-3 PL
mladé cibulky s natí
4 ks
česneku
4 stroužky
vlašských ořechů
4 PL
petrželky
4 PL
širokých nudlí
400 g
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Očistěte 400 g lišek, vložte je do vroucí osolené vody, několik minut je zvolna povařte a pak je sceďte. Na pánvi rozehřejte 2 – 3 lžíce oleje, vložte 4 mladé nakrájené cibulky i s natí a lehce ji opečte, pak přidejte na plátky nakrájené 4 stroužky česneku a houby, osolte, opepřete a poduste doměkka. K měkkým houbám vmíchejte 4 lžíce hrubě nasekaných jader vlašských ořechů a 4 lžíce jemně nasekané petrželky. Mezitím uvařte 400 g širokých nudlí v horké osolené vodě, sceďte je a promíchejte s houbami.

Tip: Posypte hrstičkou roketových lístků.

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.9.2016 12:01| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist