Námořnické kotlety s česnekem a žampióny

Suroviny

vepřová kotleta bez kosti
600 g
cibule
2 ks
česnek
8 stroužků
sterilovaná okurka
3 ks
sterilované žampióny
1 plechovka
olivový olej
50 ml
rajský protlak
5 PL
šlehačka
1 ks
worcesterová omáčka
dle chuti
jiška
dle potřeby
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Na oleji zpěníme cibulku, přidáme osolené a opepřené maso, orestujeme, přidáme na kostičky pokrájený česnek i okurky a zalijeme dle potřeby vodou. Dusíme 10 až 15 minut do změknutí. Pak přidáme rajský protlak, sterilované žampióny a několik kapek worcesterové omáčky, zahustíme jíškou, mírně povaříme. Přilijeme šlehačku a dochutíme.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.6.2018 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist