Míchaný džem z třešní a višní

Suroviny

třešní
2 kg
višní
1 kg
cukru
1500 g
pektogelu
1 balíček
hřebíčku
1 ks
skořice
1 ks

Postup přípravy:

Omyté třešně a višně vypeckujeme a ve smaltové nádobě 10 minut povaříme, za občasného promíchání. Přidáme cukr, lžičku mleté skořice, lžičku roztlučeného hřebíčku a pektogel, vaříme do zhoustnutí hmoty. Džem plníme horký do čistých sklenic, důkladně je uzavřeme a necháme úplně vychladnout na utěrce dnem vzhůru.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.6.2016 2:17| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist