Masová směs s feferonkou

Suroviny

vepřového masa (plecko, kýta)
1/2 kg
oleje
1 PL
sůl, pepř
dle chuti
kari koření
2 ČL
orientálního koření
2 ČL
sójové omáčky
2 PL
feferonka
1 ks
větší cibule
1 ks

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na nudličky, dáme do misky, pokapeme olejem, přidáme ostatní koření. Promícháme, přikryjeme fólií a dáme do chladničky uležet nejlépe 2-3 dny. Uleželé maso osmahneme na oleji ze všech stran asi 5 minut. Ke konci přidáme nakrájenou cibuli, feferonku a pórek, krátce orestujeme, přilijeme trošku vody, aby se vytvořila šťáva a dochutíme solí. Podáváme s rýží, nudlemi nebo s opečenými americkými brambory.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.10.2013 12:37| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist