Marinovaný králík se zadělávaným salátem

marinovany-kralik-se-zadelavanym-salatem-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

vykostěné králičí maso
500 g
cibule
1 ks
olej
2 PL
ostrý kečup
1 PL
citrónová šťáva
1 PL
česnek
2 stroužky
cukr
1 špetka
bílé víno na podlití
dle chuti
rozmarýn
dle chuti
sůl, mletý pepř
dle chuti
salát
1 hlávka
zakysaná smetana
2,5 dl

Postup přípravy:

Nadrobno nakrájenou cibuli smícháme s olejem, utřenými stroužky česneku, kečupem, citrónovou šťávou, cukrem, špetkou rozmarýnu, pepřem a solí. Do této marinády vložíme králičí maso nakrájené na nudličky a necháme asi 5 hodin marinovat. Pak maso i s marinádou orestujeme v hluboké pánvi, podlijeme bílým vínem a podusíme doměkka. Okapaný salát nakrájíme na nudličky a smícháme se zakysanou smetanou. Podle chuti osolíme.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.11.2021 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist