Marinované krůtí řízky s česnekem a hořčicí

Suroviny

utřený česnek
3 stroužky
hořčice
1 PL
sójová omáčka
1 PL
olej
2 PL
vejce
2 ks
solamyl
3 PL
pepř, sůl
krůtí řízky
600 g

Postup přípravy:

Do připravené marinády naložíme 600 g krůtích řízku a necháme uležet do druhého dne. Smažíme na pánvi.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 14x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist