Marinované hovězí maso s cibulkou

hovezi-maso-s-cibulkami-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

hovězí svíčková
300 g
koňak
1 PL
worcestrová omáčka
1 ČL
olivový olej
4 PL
jemně nasekaná zelená petrželka
1-2 PL
mořská sůl, čerstvě drcený barevný pepř
dle chuti
vločky pálivé papriky nebo chilli
dle chuti
cherry rajčátko
dle chuti
malá cibulka
dle chuti

Postup přípravy:

Maso nakrájejte na kostky, dejte do misky, zalijte koňakem, worcesterskou omáčkou a olejem. Přidejte sůl, drcený barevný pepř, lžičku vloček pálivé papriky nebo špetku chilli a lžíci nasekané petrželky. Promíchejte a nechte chvíli nebo i do druhého dne rozležet. Maso napíchejte na předem namočené špejle nebo grilovací jehly střídavě s cherry rajčátky a oloupanými cibulkami a zvolna je opečte ze všech stran na grilu. Podávejte samotné nebo s opečenými bramborami.

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.6.2021 4:01| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist