Marinované hovězí maso s cibulkami

marinovane-hovezi-maso-s-cibulkami-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

Suroviny

hovězí svíčková
300 g
koňak
1 PL
worcestrová omáčka
1 ČL
olivový olej
4 PL
vločky pálivé papriky
1 ČL
nasekaná petrželka
1 PL
cherry rajčátka
dle chuti
cibulka
dle chuti
sůl, drcený barevný pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Nakrájejte na kostky 300 g svíčkové. Maso zalijte lžící koňaku, lžičkou worcestrové omáčky a 4 lžícemi olivového oleje. Přidejte sůl, drcený barevný pepř, lžičku vloček pálivé papriky a lžíci nasekané petrželky. Promíchejte a nechte chvíli rozležet. Maso napíchejte na špejle s cherry rajčátky a malými mladými cibulkami a zvolna je opečte ze všech stran na grilu.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.8.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist