Vejce s kaviárem a šunkou

Suroviny

vejce vařená na tvrdo
2 ks
kaviár
20 g
máslo
20 g
citrón
dle chuti
tenký plátek šunky
8 ks
sterilizovaná okurka
dle chuti
sterilizovaná kapie
dle chuti
sůl
dle chuti
petrželová nať
dle chuti

Postup přípravy:

Oloupaná a osušená vejce rozkrojíme podélně na půlky, bílky dole rovně seřízneme, aby vejce dobře stála, osolíme je a postavíme do kornoutků, které jsme udělali na talířcích ze dvou plátků šunky. Na žloutek položíme kaviár, okolo něj nastříkáme sáčkem s vroubkovanou trubičkou věneček z másla a vejce ozdobíme petrželkou a výsečemi z koleček citrónu. Obložíme je vějířky z okurky a proužky z kapie.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.1.2018 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist