Losos s citrónovými mušličkami

profimedia-0014114465-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

filet lososa bez kůže
600 g
šťáva a kůra
ze 2 citronů
petržel
2 polévkové lžíce
kopr
1 lžíce
česnek
1 stroužek
nízkotučný tvaroh
250 g
těstovinové mušle
400 g

Postup přípravy:

Duste filety lososa 10-15 minut, než jsou jemné a úplně hotové. Ochlaďte několik minut a rozdělte na velké kousky. Smíchejte dohromady citrónovou šťávu s kůrou, nakrájenou petržel, kopr, česnek a nízkotučný jogurt. Obalte lososa v omáčce, přikryjte a nechte stát 1 hodinu, aby se chutě promíchaly. Uvařte mušle podle návodu, pečlivě osušte. Smíchejte těstoviny a kousky lososa v omáčce. Podávejte např. s celerovým salátem.

Tip: Lososa v tomto receptu můžete nahradit tuňákem. V tomto případě použijte koriandr místo kopru.

Hodnocení

3.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.7.2020 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist