Losos s celerovým pyré

Suroviny

lososa (filety)
600 g
rostlinného tuku
3 PL
celeru
500 g
sladké smetany
250 ml
celozrnné hořčice
2 ČL
brokolice
200 g
sůl, koření
dle chuti
cherry rajčátka
dle potřeby
mrkev
dle potřeby

Postup přípravy:

Filety z lososa osolíme a okořeníme. Opečeme z obou stran na rozehřátém rostlinném tuku a odložíme na teplé místo. Celerové pyré připravíme tak, že do výpeku přidáme očištěný nastrouhaný celer, zalijeme sladkou smetanou a uvaříme do měkka. Po uvaření směs rozmixujeme a dochutíme celozrnnou hořčicí. Lososa podáváme s celerovým pyré, spařenou brokolicí, dozdobený cherry rajčátky a hoblinkami mrkve.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.1.2017 9:11| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist