Losos s kaviárovou čepičkou

losos-s-kaviarovou-cepickou-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

Suroviny

losos (podkova)
4 ks
citrónová šťáva
dle chuti
sůl, pepř
dle chuti
kmín
dle chuti
hladká mouka
dle potřeby
olej
dle potřeby
tatarská omáčka
4 PL
kaviár
4 ČL
zelená nať
dle chuti

Postup přípravy:

Pokapejte citrónovou šťávou 4 porce (podkovy) lososa, osolte a nechte chvíli rozležet. Pak je posypte kmínem, pepřem a obalte v hladké mouce. V pánvi na rozehřátém oleji je z obou stran upečte a položte na papírový ubrousek (odsaje přebytečný tuk). Dejte na talíře, nalijte na každou porci lžíci tatarské omáčky. Do středu omáčky dejte lžičku kaviáru a ozdobte zelenými natěmi. Podávejte s hranolky, rýží nebo zeleninovým salátem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

2.4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.5.2022 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist