Letní boršč

Suroviny

svazek červené řepy
1 ks
brambory
4 ks
mrkev
1 ks
nať celeru
1 ks
lilků
200 g
rajčata
2 ks
cibulové natě
70 g
smetany
150 ml

Postup přípravy:

Lístky červené řepy odstraníme od stonků, řepu očistíme a nakrájíme na proužky, stonky nakrájíme na kostky, dáme do hrnce s vařící vodou, přidáme mrkev a vaříme 10 – 15 minut. Poté přidáme nakrájené lístky červené řepy, očištěné lilky, rajčata, brambory, zelenou nať cibule, celerovou nať, sůl, pepř, hřebíček, bobkový list a vaříme, až budou řepa a brambory měkké.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.3.2014 10:59| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist