Ledový salát s vyškvařenou slaninou a bůčkem

ledovy-salat-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

ledový salát
1 hlávka
rajče
2 ks
natvrdo uvařené vejce
1 ks
slanina
50 g
pečený vepřový bůček
50 g
nakrájená pažitka na posypání
dle chuti
sůl, mletý pepř
dle chuti
citrónová šťáva
dle chuti

Postup přípravy:

Omytý salát roztrháme na malé kousky a vložíme do mísy. Rajčata nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a promícháme se salátem. Slaninu nakrájíme na kostičky, vyškvaříme ji na suché pánvi a přidáme k ní nakrájený bůček. Salát rozdělíme na dva talíře, pokapeme citrónovou šťávou, ozdobíme vařeným vejcem nakrájeným na dílky a posypeme pažitkou. Na závěr každou porci přelijeme vyškvařenou slaninou s bůčkem a ihned podáváme.

Hodnocení

2  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.11.2022 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist