Květáková polévka s petrželkou

Suroviny

květák
máslo na jíšku
muškátový oříšek
1 špetka
sůl
dle chuti
petrželka

Postup přípravy:

Ve slané vodě uvaříme do měkka květák, vyjmeme, rozdělíme na růžičky. Vývar zahustíme máslovou jíškou, dochutíme muškátem, petrželkou nebo pažitkou a vložíme růžičky květáku. Do polévky můžeme zavařit noky z vejce a mouky.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist