Kuře ve sladko-kyselé omáčce s těstovinami

kure-ve-sladko-kysele-omacce-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

netučný kuřecí vývar
3/4 šálku
meruňková marmeláda
1/3 sklenice
sójová omáčka
2 PL
solamyl
1 PL
olivový olej
2 ČL
kuřecí prsíčko bez kůže a kostí, nakrájené na nudličky
500 g
mražená zeleninová směs
1 balení
uvařené těstoviny
2 sklenice

Postup přípravy:

V menší misce smíchejte kuřecí vývar, meruňkovou marmeládu, sójovou omáčku a solamyl. Dejte stranou. Ohřejte ve woku olej na silném ohni. Dejte do woku kousky kuřecího masa, promíchávejte a osmahněte než maso dostane zlato-hnědou barvu. Přidejte mraženou zeleninu, těstoviny a míchejte ještě 1 minutu. Zalijte kuřecím vývarem, stále míchejte a nechte dusit ještě 3-5 minut než je zelenina jemná a omáčka hustá.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.5.2023 3:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist