Kuře na tymiánu a česneku

Suroviny

kuře
1 ks
tymián
1 ČL
česnek
2 paličky
několik větviček rozmarýnu
velká cibule
1 ks
rajčata
3 ks
světlezelená paprika
2 ks
olivový olej
4 PL
sůl
dle chuti
drcený pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Zeleninu omyjte a očistěte. Cibuli nakrájejte na měsíčky, nasypte na dno remosky, přidejte oloupané stroužky česneku, nakrájená rajčata a papriky a posypte polovinou jemně nasekaných bylinek. Omyjte a osušte kuře, potřete ho olejem, posypte ze všech stran solí a pepřem a zbylými bylinkami. Nezapomeňte i na dutinu. Vložte do remosky, podlijte 70 ml vody, zakryjte poklicí a pečte hodinu a půl.

Náš tip: Podávejte s různě upravenými brambory, dušenou rýží či těstovinami.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.4.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist