Kukuřičné těstoviny se sýrovou omáčkou

Suroviny

nivy
100 g
goudy
100 g
čedaru
50 g
zeleninového vývaru
250 ml
smetany
100 ml
škrobové moučky
2 ČL
petrželky
1 PL
100% kukuřičných těstovin
250 g
česnek
dle chuti

Postup přípravy:

Nastrouhejte 100 g nivy, 100 g goudy a 50 g čedaru. Do 250 ml horkého zeleninového vývaru z kostky nasypte sýry, zvolna ohřívejte a míchejte, až se rozpustí. Ve 100 ml smetany rozmíchejte 2 lžičky škrobové moučky, přidejte do omáčky společně se lžící jemně nasekané petrželky a nechte přejít varem. Do omáčky můžete podle chuti přidat utřený česnek. Mezitím dejte vařit do vroucí osolené vody 250 g 100% kukuřičných těstovin (k sehnání v bio prodejnách) a mírným varem je vařte cca 5 minut. Uvařené sceďte, promíchejte s omáčkou a posypte nastrouhaným čedarem.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.1.2017 1:05| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist