Krůtí stehno na sušených bylinkách

Suroviny

krůti stehno
1 ks
bílé víno
1 dcl
tužebník
1 ks
sušený řebříček
1 ČL
máslo
2 PL
hrubá mořská sůl
1 ČL

Postup přípravy:

Drůbež (i jiné než krůtí stehno) omyjeme a osušíme. Vložíme do pekáče, zalijeme bílým vínem. Posypeme tužebníkem tlučeným v hmoždíři a přiložíme pár snítek sušeného řebříčku. Přidáme kousek másla, dle chuti osolíme hrubou mořskou solí. Přiklopíme a pečeme. Čím je nižší teplota a delší čas pečení, tím je kuře lahodnější. Po upečení řebříček odebereme, porcujeme a podáváme s oblíbenou přílohou.

Zdroj: kytkykjidlu.cz

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.5.2015 8:39| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist