Krémová rybí polévka s bazalkou

Suroviny

rybí filé
400 g
hellmanns Yofresh
150 g
rama Cremefine ke šlehání
50 ml
voda
400 ml
celer
50 g
mrkev
50 g
sůl, bílý pepř
rama Culinesse
knorr tekutá jíška
čerstvá bazalka

Postup přípravy:

1. Rybí filé opečeme na Ramě Culinesse společně s jemně pokrájenou mrkví a celerem.

2. Pak vše zalijeme vodou a vaříme, až je zelenina měkká. Poté směs rozmixujeme ponorným mixérem, zjemníme smetanou a podle chuti přidáme Hellmann’s Yofresh. Krátce povaříme a přidáme tekutou jíšku, která polévku zahustí.

3. Dochutíme jemně sekanou bazalkou, bílým pepřem a solí.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.12.2010 10:52| autor: El

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist