Králík po pražsku se zeleninou a smetanou

kralik-po-prazsku-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

králík
1 ks
cibule
1 ks
mrkev
1 ks
petržel
1 ks
celer
kousek
máslo
140 g
zakysaná smetana
250 ml
hladká mouka
1 PL
zázvor
1/2 ČL
sladká paprika
1 ČL
muškátový květ
1 špetka
sůl
dle chuti
citrónová šťáva z 1/2 citrónu
1/2 ks

Postup přípravy:

Králíka rozdělte na porce a osolte. Zeleninu očistěte, nastrouhejte najemno a na másle osmažte dožluta. Porce králíka potřete paprikou, přidejte k zelenině a za občasného podlévání duste doměkka. Když je maso měkké, rozmíchejte ve smetaně hladkou mouku, vmíchejte do zeleniny s masem a ještě krátce povařte. Ochuťte citrónovou šťávou a dalším kořením. Podávejte s houskovým knedlíkem, rýží nebo těstovinami.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.11.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist