Králík na paprice se smetanou

Suroviny

králičí zadek
sůl, paprika
cibule
3 dkg
slaniny
5 dkg
kyselé smetany
1 ks
mouky
2 dkg

Postup přípravy:

Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři

králík inspirace fotogalerie

Lžíci cibule, 2 lžíce na kostičky nakrájené slaniny se špetkou papriky dáme do žluta osmažit. Na to vložíme spařené, rozkrájené králičí maso, osolíme a pod poklicí za občasného polévání polévkou je asi hodinku dusíme. Když je měkké, zalijeme je koflíčkem kyselé smetany, do níž jsme rozmíchaly lžíci mouky. Omáčku necháme povařit, zahustiti, maso vyndáme a omáčku na ně procedíme.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist