Klasický biftek s vejcem a cibulí

Suroviny

hovězí svíčková
400 g
vejce
4 ks
cibule
1 ks
sůl, pepř
1 špetka
tuk na smažení
1 ks

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na plátky asi 2 cm silné a zlehka naklepeme. Osolíme, opepříme a z obou stran opečeme na rozpáleném tuku. Z vajec uděláme volská oka, která dáme na biftek. Podáváme s opečenými brambory nebo hranolky.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.5.2015 11:52| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist