Kapří tokáň na červeném víně

Suroviny

vykostěný kapr
300 g
hladká mouka
40 g
pálivá paprika
10 g
červené víno
130 ml
sádlo
dle potřeby

Postup přípravy:

Kapří maso nakrájíme asi na 1,5 cm silné a přibližně 5 cm dlouhé proužky, osolíme je, slabě poprášíme moukou smíchanou s paprikou a v pánvi na rozehřátém sádle po všech stranách opečeme. Před dopečením polijeme tokáň červeným vínem a krátce povaříme.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
31.5.2018 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist