Kapr s parmazánem a petrželkou

Suroviny

kapří filety
1 kg
parmazán
100 g
máslo
100 g
sůl, mletý pepř
dle chuti
petrželová nať
dle chuti

Postup přípravy:

Filety kapra omyjeme, osušíme, potřeme rozpuštěným máslem a necháme v chladu 15 minut rozležet. Pak rybu osolíme, opepříme a v teflonové pánvi opečeme po obou stranách dozlatova. Ryby urovnáme do zapékací misky, posypeme nastrouhaným parmazánem a v troubě při 200 °C krátce zapečeme. Posypeme petrželkou. Podáváme s opečenými bramborami.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.3.2017 9:57| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist