Kapr pečený na sardeli se smetanou

Suroviny

kapr
sardelová pasta
máslo
strouhaná houska
hladká mouka
citron
zelená petrželka
zakysaná smetana
brambory

Postup přípravy:

Očištěného kapra rozdělíme na poloviny, nebo na porce a méně osolíme.Vše potřeme sardelovou pastou a necháme odležet. Na pekáčku rozpálíme máslo na které dáme kapra a posypeme strouhanou houskou, kterou pokapeme máslem. Pečeme asi 20 minut. Měkké maso vyndáme na teplou mísu, šťávu zaprášíme moukou, povaříme a vlijeme na maso. Také v másle můžeme zapěnit cibulku, nebo při pečení podlévat zakysanou smetanou. Podáváme s brambory.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist