Kančí guláš s cibulkou

Suroviny

kančí maso
1 kg
máslo
5 PL
cibule
3 ks
slanina
300 g
červené víno
0,5 l
mouka
2 PL
rum
0,05 l
vývar
dle potřeby
sůl, pepř, kmín
dle chuti

Postup přípravy:

Nejdříve osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli na másle. Potom na ni přiložíme na proužky nebo na malé kousky nakrájenou slaninu a na kostky nakrájené kančí maso. Vše podle chuti okořeníme solí, pepřem a drceným kmínem.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Zalijeme rumem a vínem a dusíme, dokud maso nezměkne. Jakmile se nám voda vyvaří, podléváme vývarem z masoxu. Nakonec zahustíme jíškou a provaříme. Guláš můžeme nechat pod pokličkou dojít. Nejvhodnější přílohou je bramborový knedlík.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.9.2012 11:17| autor: Beruska2412

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist