Kachna na divoko

profimedia-0014117081-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

kachna
1 ks
slanina
50 g
máslo
1 lžíce
cibule
1 ks
pepř
3 zrnka
nové koření
2 zrnka
hřebíček
1 ks
tymián
snítka
bobkový list
1 ks
hladká mouka
1 lžíce
červené víno
1/8 l

Postup přípravy:

Omytou a osušenou kachnu protáhneme slaninou a osolíme. Na másle usmažíme cibuli v pekáči, zalijeme vodou, přidáme koření, vložíme kachnu, přikryjeme a v troubě dusíme doměkka. Kachnu vyjmeme, naporcujeme. Do šťávy přilijeme trochu vývaru, víno zahuštěné moukou povaříme. Porce kachny přelijeme přecezenou omáčkou. Podáváme s noky.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.8.2020 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist