Jogurtové kuřecí maso

Suroviny

kuřecí prsa
bílý smetanový jogurt
1 ks
vejce
1-2 ks
sůl, pepř
strouhanka se sezamovým semínkem
koření (kari, mletý muškát. květ, ...)

Postup přípravy:

Kuřecí řízky jemně naklepete, osolíte, opepříte. Do nádoby s víčkem rozmícháte marinádu: bílý jogurt, do něj klepnete vejce a osolíte, opepříte a přidáte koření (muškátový květ, kari, česnek, co kdo má rád). 

Řízky v marinádě důkladně obalíte a necháte je v ní minimálně do druhého dne uležet. Poté je opatrně a pečlivě obalujete ve strouhance. A potom smažíte, ale také velmi opatrně 🙂

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist