Jemná pomazánka z droždí

Suroviny

cibule
1 ks
droždí
2 balení
plnotučná hořčice
2 PL
olej
dle potřeby
pórek
1/3 ks
žervé
1 balení
tavený sýr
2 ks
vejce
6 ks
sůl a pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Na oleji opražíme cibuli a pórek, poté přidáme rozdrobené kvasnice a necháme rozpustit. Přilijeme rozkvedlaná vejce a opékáme, dokud nedosáhneme konzistence míchaných vajec. Ještě horkou směs dáme do misky, přidáme tavený sýr a žervé, které necháme rozpustit a poté dochutíme dvěma lžícemi plnotučné hořčice, pepřem a solí. Necháme vychladnout a mažeme na pečivo.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 14x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.5.2018 2:00| autor: pajda

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist