Játra na oreganu s bramborami a zelným salátem

jatra-na-oreganu-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

játra
500 g
olej
dle potřeby
česnek
3 stroužky
brambora
400 g
kysané zelí
300 g
jablko
1 ks
mrkev
120 g
oregano
1 špetka
mletý pepř
dle chuti
cukr
dle chuti

Postup přípravy:

Játra očistíme a nakrájíme na plátky. Okraje nařízneme, opepříme a potřeme rozetřeným česnekem. Zeleninu omyjeme, očistíme, zelí pokrájíme, jablko nakrájíme na kousky a mrkev nastrouháme. Vše zamícháme, ochutíme a necháme v chladu odležet. Na rozehřátém oleji opečeme z obou stran porce jater. Podáváme s vařenými bramborami a salátem.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.9.2023 3:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist