Jablečný džem se skořicí podle babičky

Suroviny

jablka
500 g
jablečný mošt
0,25 l
rum
4 PL
želírovací cukr
300 g
kyselina citrónová
1 ČL
celá skořice
1 ks

Postup přípravy:

Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na menší kousky, zalijeme moštem, přidáme celou skořici a dáme vařit. Postupně přidáváme cukr a vaříme do zhoustnutí. Pak přidáme kyselinu citrónovou a rum, promícháme a ještě krátce povaříme. Celé koření pak vyndáme. Horký džem naplníme do skleniček a sterilujeme 10 minut při 85°C.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
1.9.2017 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist