Hrachová kaše

Suroviny

zelený hrach
1/2 kg
cibule ( z toho 2 cibule na posypání )
3 ks
mléko
5 PL
sádlo
2 - 3 PL
sůl
dle chuti
mouka
1 PL

Postup přípravy:

Zelený hrách namočíme nejlépe přes noc. Druhý den ho v téže vodě uvaříme do měkka, osolíme a po uvaření prolisujeme nebo rozmixujeme.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Na sádle zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme prolisovaný hrách a rozředíme mlékem. Povaříme, přidáme lžíci mouky na zahuštění. Podáváme nejlépe posypanou smaženou cibulkou k uzenému masu.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.11.2012 5:19| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist