Hovězí vývar se zeleninou a zavářkou

Suroviny

předního hovězího masa s kostí
800 g
kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel)
100 g
cibule
1 ks
sůl
závařka

Postup přípravy:

Dobře umyté maso zalijeme studenou vodou, osolíme a vaříme velmi mírným varem 3 hodiny.
Asi 30 minut před koncem varu přidáme očištěnou a pokrájenou zeleninu a oloupanou celou cibuli a dovaříme.
 
Pak vyjmeme maso (můžeme je použít na pomazánku, do sekané apod. anebo je nakrájíme na kostičky a dáme do polévky) a vývar přecedíme. Do vývaru můžeme zavařit těstoviny, játrové nebo jiné knedlíčky, svítek apod.
 

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist