Hovězí s kečupem a kunovjankou

Suroviny

libového hovězího masa
300 g
zeleninového sterilovavného salátu Kunovjanka
250 g
cibule
50 g
sladké papriky
1/2 ČL
sójové omáčky
8 PL
kečupu
6 PL
nálevu ze salátu
5 PL
podle potřeby vodu, olej

Postup přípravy:

Drobně pokrájenou cibuli zpěníme. Mezi tím si nakrájíme maso i sterilovaný salát na drobné kousky.Na zpěněnou cibuli přidáme maso, sladkou papriku a osmažíme.

Když začně maso měknout, přidáme drobně pokrájený salát i s 5 lžicemi nálevu, kečup a podle potřeby velmi mírně podléváme a na mírném ohni dusíme do měkka. Pak přidáme sojovou omáčku a krátce povaříme.

Jako přílohu podáváme rýži.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist