Hovězí roštěnky s pepřem

Suroviny

hovězí roštěnky
600 g
hovězí bujón
1 ks
mletý pepř
hladká mouka
voda
olej
sůl

Postup přípravy:

Hovězí roštěnku nakrájíme na plátky silné tak 1 cm, maso naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme hladkou moukou. Na pánvi na dobře rozpáleném oleji roštěnky z obou stran opečeme, pak maso vyndáme, uchováme v teple. Do výpeku po mase hodíme nadrobno pokrájené cibule, orestujeme je dohněda, aby byla šťáva pěkně zbarvená. Maso vložíme zpět do pánve k cibuli, podlijeme vlažnou vodou. Vody dáme tolik, aby maso nebylo úplně potopené, musí zůstat vidět, přikryté dusíme doměkka. Jednotlivé porce roštěnky servírujeme s rýží nebo hranolky.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.10.2015 1:10| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist