Hovězí ragú na houbách s červeným vínem

Suroviny

zadní hovězí
1/4 kg
vepřové sádlo
1 PL
sůl
1 PL
vývar z kostí
0.5 l
hřibů
7.5 dkg
cukr
1.5 kostky
červené víno
1/2 dcl

Postup přípravy:

Očištěné a na kousky rozkrájené maso dusíme na sádle pod pokličkou. Je-li třeba, podléváme ho občas vývarem z kostí. Když je maso poloměkké, přidáme k němu na plátky nakrájené hřiby nebo žampióny a dusíme dále, až je maso úplně změklé. Kostky půleného cukru zalijeme červeným vínem, smícháme s omáčkou z masa, necháme ještě jednou přejít varem a podáváme.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.2.2015 10:43| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist