Hovězí na víně se zeleninovou směsí

Suroviny

hovězí zadní
500 g
žampion
150 g
lusk červené papriky
1 hrnků
cibule
1 ks
zeleninový vývar
500 ml
červené víno
150 ml
smetana
1 šálek
hotová jiška tmavá
1 balení
sůl, sladká paprika, kayenský pepr
dle chuti

Postup přípravy:

Na oleji osmahneme kostičky masa, přidáme pokrájenou cibuli a paprikový lusk nakrájený nadrobno. Jemně osolíme, ochutíme sladkou paprikou a špetkou kayenského pepře. Zalijeme červeným vínem a zeleninovým vývarem. Asi hodinu vaříme, až je maso měkké a kousky papriky se téměř rozvaří. Poté přidáme žampióny nakrájené na plátky.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Opět asi 20 minut povaříme. Nakonec zalijeme smetanou a zahustíme hotovou jíškou. Podáváme s nudlemi.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.10.2012 1:13| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist